گروه هتل های پارسیان



  چاپ        ارسال به دوست

هتل پارسیان آزادی میزبان کارگاه دوروزه آموزش آشپزی

برگزاری اختتامیه کارگاه دوروزه آموزش آشپزی در هتل پارسیان آزادی

"برگزاری اختتامیه کارگاه دوروزه آموزش آشپزی در هتل پارسیان آزادی پس از تلاش دوروزه سرآشپزان و مدیران غذا و نوشابه هتل های پارسیان برای آماده سازی و پخت ماهی سی بس در انواع مختلف با سس های متنوع در کنار مدیران بازاریابی و فروش و مسئولین کاست کنترل در هتل پارسیان آزادی ،این کارگاه دوروزه ی تخصصی با حضور مدیرعامل شرکت هتلهای پارسیان و مدیران هتلها درسالن زرین پایان یافت. به گزارش روابط عمومی هتل پارسیان آزادی ، جناب آقای ابوطالبی با تاکید بر کیفیت و تنوع در غذاونوشابه هتل ها ، نوید برگزاری جشنواره غذاهای هتل های پارسیان را در آینده ی نزدیک داد و از مدیرعامل هتل جناب آقای پرویزی و دست اندرکاران کارگاه تشکر کرد و از حاضران خواست پس از امتحان کردن ماهی سی بس نظراتشان را با جناب آقای مولوی، معاونت عملیات هتلداری شرکت هتلهای پارسیان در میان بگذارند."


١٦:١٧ - دوشنبه ٣ دی ١٣٩٧    /    شماره : ٣٩٥٨    /    تعداد نمایش : ١٢٧